Kinderen houten klok speelgoed baby vroeg educatieve multifunctionele houten klok speelgoed tijd datum seizoen weer voor kinderen

SKU: B08KQ7BZ36
Beschikbaarheid: Op voorraad
Prijs: €67,74 €38,93
Aantal:  

  • 【Veilig en duurzaam】 Het houten speelgoedklok voor kinderen is gemaakt van hoogwaardig houten materiaal, sterk en duurzaam. Alle onderdelen zijn verwerkt door gladde gepolijste en zacht afgeronde randen die veilig zijn voor kinderen. Afwerkingen zijn allemaal niet giftig, veilig en milieuvriendelijk.

  • 【Leerhulpmiddelen】 Het houten speelgoedklok voor kinderen kan kinderen op een speelse manier helpen de begrippen tijd, dagen, datums, maanden, weer en seizoenen te leren. Het slimme ontwerp is gemakkelijk aan de muur te hangen.

  • 【Visuele ontwikkeling bevorderen】 Heldere en verschillende kleuren kunnen niet alleen de aandacht van baby's trekken, maar ook hun nieuwsgierigheid naar de omgeving bevredigen. Tegelijkertijd is het een prachtige manier om de ontwikkeling van baby's herkenning van vorm en kleur te stimuleren.

  • 【Educatief speelgoed】 Het houten klokspeelgoed voor kinderen kan vroege vorm-, kleur- en herkenningsvaardigheden opbouwen, en het kan de verbeelding van kinderen stimuleren en hun fysieke en intellectuele ontwikkeling bevorderen.

  • 【Perfect cadeau voor baby】 Het houten klokspeelgoed voor kinderen is geschikt voor verjaardagscadeaus voor baby's en het is een educatief speelgoed voor voorschoolse kinderen om uw kind te helpen getallen en tijd te leren.

Kinderen houten klok speelgoed baby vroeg educatieve multifunctionele houten klok speelgoed tijd datum seizoen weer voor kinderen

Bekijk ook... (6)